Om os

Vi tror på, at de bedste team består af mennesker, hvis kompetencer og specialer kan komplettere hinanden. Med vores holdopstilling mener vi at kunne tilbyde noget til både hjerne, hjerte og krop, ligesom indlæringen af nye færdigheder, kan forstærkes gennem visuelle, auditive og sanselige oplevelser. Udover folkene der er nævnt her, har vi et stort netværk at trække på.


Arne Rosendahl Lassen
Grundlægger og ejer af Rosendahl Consulting

Arne er uddannet fra Københavns Universitet, Niels Brock og har studeret ved Henley Business College (MBA program). Han er desuden NLP business trainer og coach.

Arne påbegyndte sin professionelle karriere i 1984 og har gennem 16 år siddet i ledende stillinger i internationale pharma, medico og biotek virksomheder med ansvar for marketing og salg.

Han har arbejdet med strategisk planlægning, organisationstilpasninger og lederudvikling og –uddannelse, og har opbygget betydelig erfaring med executive coaching, stress management, motivationspsykologi og forandringsprocesser.​

Har været selvstændig konsulent siden 2005.

 


Leif Pjetursson
Erfaren konsulent, underviser og facilitator

Leif Pjetursson er cand.mag. og journalist. Har netop udgivet ”Når ledelse er kommunikation” i revideret udgave på L&R forlag. Leif har gennem en årrække været tilknyttet Danmarks Forvaltningshøjskole og CBS som ekstern lektor.

Leif har specialiseret sig indenfor områderne kommunikation, ledelse og arbejdspsykologi.

Leif har stor erfaring med at anvende blended learning, hvor den nyeste forskningsbaserede viden væves sammen med deltagernes praksis. Han har samtidig stor erfaring med at indarbejde forandringer (visioner, strategier og andre ændringer) i organisationen.

Sammen med Rosendahl Consulting har Leif Pjetursson udviklet konceptet Top Performing Teams, som hjælper virksomheder til at realisere sine vigtigste mål i en involverende, lærende og resultatskabende proces.​

 


​Svend-Erik Engh
Historiefortæller, forfatter.

Svend-Erik kan fortælle historier der gyser, glæder og stimulerer.

Den høje historiefortæller med det store udtryk begyndte i 2000 at undervise i organisationsfortællinger.

Svend-Erik arbejder med medarbejdernes personlige historier, deres værdibærende historier og de historier, der peger frem mod en ønsket forandringsproces. Han er dansk licensholder af Steve Denning – springboard stories – fremtidshistorier, der er konkret forankrede i menneskers hverdag og virkelighed.

Med Sven-Erik Engh får du en af Danmarks mest erfarne og vidende guides

 


Lasse Spang Olsen
Filmfotograf, Stuntmand, Forfatter, og Filminstruktør

Lasse har deltaget i talrige film som fotograf, stuntmand, stuntkoordinator og senere som instruktør (”I Kina spiser de hunde”, Gamle mænd i nye biler, Inkasso etc.).

Lasse har på det seneste kastet sig over dokumentar film (Palme mordet, Flying Enterprise etc.) og er blevet medlem af ”Eventyrenes klub”

Lasse’s erfaringer og arbejdsform omkring det at overraske, overskride grænser og ”at vise en spændende historie” i levende billeder føjer en underholdende og forstærkende dimension til aktiviteterne i Rosendahl Consulting.​