Det er titlen på et bog projekt som en gruppe på seks personer har sat sig for at få publiceret.
Gruppens ønske er at inspirere unge til at tro på sig selv og på deres drømme.
Bogen kommer til at indeholde fortællinger fra kendte og ikke-kendte unge, der har en vedkommende historie at give videre. Blandt de kendte unge møder vi Soulaima Gourani, Youssef Toutouh samt Anthony og Jasmin, der vandt den seneste udgave af X-factor plus en masse andre. Målgruppen er i første omgang skoleelever på Nørrebro og Nordvest, men ambitionerne rækker ud mod hele landet.

Ideen til projektet kommer fra den kun 21-årige Mariam Hassanain, der arbejder i Mindjuice på Young Role Model Academy. Hun har selv en spændende og vedkommende historie at fortælle.
Rosendahl Consulting har valgt at sponsorere en del af projektet og det gør vi af to grunde: Dels er det et glimrende initiativ, der på en peger konstruktivt fremad og dels er hele essensen af projektet så meget i tråd med det vi laver til daglig for virksomheder og enkeltpersoner at vi bare syntes at der var et perfekt match.
Vi håber på et senere tidspunkt at kunne give vore kunder mulighed for at møde den unge initiativrige kvinde, der alene i kraft af sit mod og sin vilje er en glimrende rollemodel – også for os der ikke direkte er målgruppe.